Ornanet Koulutus Edistynyt käyttö

Miten tilaan e-oppikirjat?

Ornanet Koulutuksen e-oppikirjat voit tilata puhelimitse, postitse tai sähköpostilla.

Sähköisten e-oppikirjojen tilauksen teet kätevästi alempaa ladattavalla valmiilla tilauslomakkeella. Lomakkeen voit liittää sähköpostiisi osoitteeseen: kari.keinonen (at) ornanet-koulutus.fi. Lomakkeen käyttö ei ole lainkaan välttämätöntä.

UUDET: Microsoft Office 2019 e-oppikirjojen tilauslomake

Sekä yhdistykset, julkisyhteisöt, yritykset että oppilaitokset voivat hankkia uudemmat Microsoft Office 2019 e-oppikirjat tietokoneella täytettävällä tilauslomakkeella, jonka saat esiin napsauttamalla tästä linkki.

Microsoft Office 2016 e-oppikirjojen tilauslomake

Yhdistykset, julkisyhteisöt, yritykset ja oppilaitokset voivat hankkia Windows 10 ja Microsoft Office 2016 e-oppikirjat tietokoneella täytettävällä tilauslomakkeella, jonka saat esiin napsauttamalla tästä linkki.

Kumppanit

E-oppikirjat näkyvät Facebookissa