Ornanet Koulutus Edistynyt käyttö
   
  Etusivu

Miten tuottaa edullisesti lisää osaamispääomaa?

Sähköisten e-oppikirjojemme käyttö itseopiskelun ja opetuksen tukena on kustannustehokasta ja osaamispääomaa kasvattavaa. E-oppikirja säästää luonnonvaroja kaikissa elinkaarensa vaiheissa; tuotettaessa, jaeltaessa, käytettäessä ja hävitettäessä. E-oppikirjojemme käyttö- ja hankintakustannukset ovat huomattavasti vastaavia painettuja kirjoja halvemmat. Me siirrämme painettuja kirjoja edullisemmat tuotannon kustannuksemme suoraan asiakkaillemme.

Onko e-oppikirjan käyttö helppoa?

Sähköisten e-oppikirjojemme käyttö on erittäin helppoa. Käyttö tapahtuu kuten Internet-selailu ja on näin useimmille tuttua. Avaat e-oppikirjan kuvaruudulle opiskellaksesi ja apu- tai harjoitustiedoston harjoittelemista varten. Liikut ohjelmassa auki olevan harjoitustiedoston ja e-oppikirjan välillä Tehtäväpalkin tai ALT + Tabulaattori -näppäinpainalluksen avulla.

Miten tutustua e-kirjan käytön helppouteen?

Voit ladata tästä linkistä ilmaisen oppaan e-oppikirjojen (kaikkien PDF-tiedostojen) tehokkaaseen lukemiseen. Opasta voivat opettajat käyttää vapaasti oman opetustyönsä tukena. Muutkin organisaatiot voivat jaella e-kirjaa kaikille työntekijöilleen ilmaiseksi.

 
 
  Kumppanit  
  Yhteystiedot  
     
     
   
 
 
 

E-oppikirjat näkyvät Facebookissa

Sivut on päivitetty 17.12.2018