Ornanet Koulutus - osaat enemmän

Ornanet Koulutus E-oppikirjat Käytön perusteet Edistynyt käyttö Projektinhallinta
  Lisenssit Tilauslomakkeet Hinnastot Esitteet FAQ

Miten tilaan e-oppikirjat?

Ornanet Koulutuksen e-oppikirjat voit tilata puhelimitse, postitse tai sähköpostilla.

Sähköisten e-oppikirjojen tilauksen teet kätevästi alempaa ladattavalla valmiilla tilauslomakkeella. Lomakkeen voit liittää sähköpostiisi osoitteeseen: kari.keinonen (at) ornanet-koulutus.fi. Lomakkeen käyttö ei ole lainkaan välttämätöntä.

Microsoft Office 2010 e-oppikirjojen tilauslomake

Sekä yhdistykset, julkisyhteisöt, yritykset että oppilaitokset voivat hankkia uudemmat Microsoft Office 2010 e-oppikirjat tietokoneella täytettävällä tilauslomakkeella, jonka saat esiin napsauttamalla tästä linkki.

Microsoft Office 2013 e-oppikirjojen tilauslomake

Yhdistykset, julkisyhteisöt, yritykset ja oppilaitokset voivat hankkia Windows 8.1 sekä Microsoft Office 2013 e-oppikirjat tietokoneella täytettävällä tilauslomakkeella, jonka saat esiin napsauttamalla tästä linkki.

Microsoft Office 2016 e-oppikirjojen tilauslomake

Yhdistykset, julkisyhteisöt, yritykset ja oppilaitokset voivat hankkia uudet Windows 10 ja Microsoft Office 2016 e-oppikirjat tietokoneella täytettävällä tilauslomakkeella, jonka saat esiin napsauttamalla tästä linkki.

Kumppanit

E-oppikirjat näkyvät Facebookissa